Usluge

Reparacija i restauracija nakita

Restauracija najvrijednijeg starog nakita, koji se prenosi s koljena na koljeno, s povjerenjem se prepušta našoj radionici. S obzirom na višedecenijsko majstorsko iskustvo, naši klijenti nam s punim povjerenjem prepuštaju reparaciju i restauraciju starog, vrijednog nakita.

Popravka nakita

Vršimo usluge svih vrsta popravaka nakita što uključuje:

Letovanje prekinutih lančića, prstenova

Povećavanje i skraćivanje prstena, narukvica

Fasovanje kamena ili zamjenu oštećenog

Procjena nakita

Samo pravi stručnjaci mogu precizno procijeniti vrijednost starog nakita ili kvalitet nedavno kupljenog. Procjenjujemo nakit sa dijamantima, brilijantima, rubinima, safirima, smaragdima i sl. Kompetetna odgovorna osoba iz naše radionice će odgovoriti na va Vaša pitanja i riješiti Vas dilema i nedomica. Za procjenu nakita dođite u našu radnju u ulici: Gazi Husrev-begova 53 (Sarajevo).

Čiščenje i održavanje nakita

S obzirom da je nakit u stalnom dodiru s kožom, na njemu se nakupljaju mrtve stanice i masnoća te ga je potrebno redovno čistiti. Ukoliko niste sigurni kako adekvatno i sigurno očistiti nakit, savjetujemo da to ne pokušavate učiniti sami neprovjerenim metodama i receptima. Prepustite čišćenje Vašeg najdražeg nakita stručnom licu.

Kontaktirajte nas

Vođeni stalnom željom za njegovanjem tradicije, kako u dizajnu i izradi, tako i nošenju nakita u Bosni i Hercegovini, isti izrađujemo onako kako se to radilo prije više od jednog stoljeća, pa do danas.